Informatiemiddagen

Heb jij moeite met de verslaving van een dierbare? Kom dan naar onze informatiemiddag en maak kennis met de ondersteuning die wij jou hierin kunnen bieden.

Een dierbare hebben die verslaafd is, kan veel verdriet en ingrijpende problemen met zich meebrengen. Tijdens onze informatiemiddag bieden wij de mogelijkheid een begin te maken aan de oplossing.

De dag begint met een korte lezing van een GGZ professional over verslaving en de effecten daarvan op naasten en een ervaringsverhaal van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als jij. Daarna kun je kiezen uit verschillende activiteiten zoals een groepsgesprek, een 1 op 1 gesprek en een workshop. Ook is er een advocate aanwezig om antwoord te geven op juridische vraagstukken waar je tegen aanloopt. We hebben naast alle zwaardere elementen ter ontspanning een stoelmasseur beschikbaar, waar je even lekker een moment voor jezelf kunt nemen als je daar behoefte aan hebt.

 

Op de informatiemiddag werd ik verrast door de verhalen van andere aanwezigen. Ze waren zo herkenbaar. Opeens voelde ik me er even niet meer alleen voor staan.
– Moeder van een alcoholverslaafde zoon –

Praktische informatie:

  • De kosten voor de informatiemiddagen zijn € 10,-
  • Inloop vanaf 12:30 – programma start om 13:00 tot ca. 17:00 (afhankelijk van de activiteiten die je kiest)
  • (Om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen, benadrukken wij graag dat deze activiteit uitsluitend voor naasten van verslaafden is, niet voor verslaafden zelf)

Inschrijven

Voor een overzicht van alle data en locaties kun je terecht op onze agenda.

Naar de agenda