Samenwerkingen

Stichting Naast werkt actief samen met de volgende organisaties:

NEW LIFE LIVING

De missie van New Life Living is om elke cliënt de kans te bieden om zijn of haar verslaving te overwinnen en in de richting te helpen van een pad van vrijheid en verandering in hun leven. New Life Living erkent de waarde van ieder mens. Wij willen jou naast het aanleren van vaardigheden ook weer hoop geven op een waardig leven. Inmiddels heeft het professionele team van New Life Living vele cliënten geholpen op de weg naar herstel.

www.newlifeliving.nl


Hervitas

Als enige in Nederland behandelen zij uitsluitend gokverslaving. Hierdoor heb je de grootste kans om te stoppen met gokken. In kleine groepen van maximaal 5 personen, met alleen andere gokverslaafden kunnen zij  helpen. De intensieve dagbehandeling duurt drie weken van 8.30 tot 16.00 uur. Men kan snel starten en het is volledig vergoed bij het kenniscentrum in Nederland. Cliënten waarderen hen met een 9,3.

www.hervitas.nl


BE AWARE

Wij vinden preventie belangrijk. Daarom zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Be Aware. Be Aware geeft voorlichting op scholen over verslaving en biedt ouders ondersteuning.

Be Aware stelt zich ten doel om in de komende vijf jaar een groep van minimaal 75.000 scholieren (en hun ouders) preventieve voorlichting te geven over Gewoonten en Verslaving.

www.stichting-be-aware.nl


Hof van Hovenkamp

Hof van Hovenkamp is een initiatief van Roelof Hovenkamp: “Ik heb zelf ervaren hoe het is om perspectief te verliezen en hoe ‘iets’ opbouwen me heeft geholpen. De inzichten uit die periode ben ik verder gaan onderzoeken en verrijken met praktijk en wetenschappelijke kennis. Samen met een ervaren coach, laten we kwetsbare deelnemers ervaren hoe in de natuur bezig zijn, kan ondersteunen bij het opbouwen van de eigen belastbaarheid. Daarnaast heeft Aniek Bax expertise op verlieskunde, hoe om te gaan met verlies en verdriet.”

www.hofvanhovenkamp.nl


Slicks

Slicks is hét ervaringsdeskundig kenniscentrum over alles wat met gokken en kansspelen te maken heeft. Up-to-date kennis over de kansspelindustrie, kansspelen en de gokproblematiek. Een steeds groeiende database en vraagbaak voor de kansspeler.

Praktisch en innovatief!

www.slicks.info


Be-Responsible

Problematiek met alcohol of drugs op de werkvloer voorkomen of verhelpen? Be-responsible is dé expert. Zij kennen het belang van werkgevers en zijn ervaringsdeskundig, zij begrijpen gebruikers als geen ander. Dat maakt hun een waardevolle en daadkrachtige gesprekspartner. Zij willen delen wat ze zelf ontvangen hebben: vrijheid van verslaving, kennis van preventie en hersteltrajecten, en een werkgeversoplossing voor problematiek bij medewerkers. Onvermoeibaar zetten zij zich in voor een werkvloer zonder problematisch gebruik.

www.be-responsible.nl

Scroll naar boven