Herstel

 35,00

Als naaste van een dierbare met een verslaving, in actief gebruik of in herstel, word je onvermijdelijk meegenomen in de ontwikkeling van de ziekte; veel overkomt je, daardoor word je (zelf)vertrouwen geschaad en komt er ruimte voor angst(en).

Meld je aan voor deze workshop en leer hoe jij je grenzen kunt stellen.

Aantal personen
Artikelnummer: ws-watbetekentherstel Categorie:

Omschrijving

“WAT BETEKENT HERSTEL VOOR JOU ALS NAASTE

Als naaste van een dierbare met een verslaving, in actief gebruik of in herstel, word je onvermijdelijk meegenomen in de chaos van de ziekte; veel overkomt je, daardoor word je (zelf)vertrouwen geschaad en ontstaat er ruimte voor angst(en).

De workshop herstel is bedoeld om je grip  en inzicht te geven over wat er gebeurd is en hoe jij in herstel kan komen en blijven.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop kijken we naar de impact van de verslaving op jou als naaste. Krijg je  handvaten om weer in je kracht te gaan staan met als doel om vanuit vertrouwen de relatie aan te gaan met je dierbare ongeacht of hij/zij in gebruik of in herstel is.

Praktische informatie

Duur programma: 2,5 uur
Kosten per persoon: € 35

Om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen, benadrukken wij graag dat deze activiteit uitsluitend voor familieleden en naasten van verslaafden is, niet voor verslaafden.

Agenda

Juni 2024
Za. 08-06 • 10:00 • Bussum

September 2024
Za. 21-09 • 10:00 • Amsterdam

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herstel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven