Workshop voor Partners

 85,00

Een partner zijn van iemand met een verslaving brengt heel veel uitdagingen met zich mee. Verslaving kan in de relatie een hele grote plaats gaan innemen, waardoor je gevoelens van afwijzing, verwijdering, wantrouwen en onzekerheid over jezelf en over de relatie ervaart. Lees meer.

📅  Datum: Za. 13 april 2024 • 10.00 tot 16.00
☕  Inclusief:  lunch, koffie en thee
📍  Locatie: Amsterdam

Na aanmelding ontvang je alle informatie en het adres.

Aantal personen
Artikelnummer: ws-partners Categorie:

Omschrijving

Een partner zijn van iemand met een verslaving brengt heel veel uitdagingen met zich mee. Verslaving kan in de relatie een hele grote plaats gaan innemen, waardoor je gevoelens van afwijzing, verwijdering, wantrouwen en onzekerheid over jezelf en over de relatie ervaart. Intimiteit komt onder druk te staan; waar is de partner waar je destijds verliefd op bent geworden? Daardoor ontstaat een innerlijk conflict; je gaat er alles aan doen om de situatie te veranderen in de hoop dat de liefde het zal overwinnen. Hetgeen kan leiden tot emotionele en fysieke uitputting als resultaat.

Deze workshop is erop gericht om jou inzicht te geven in het mechanisme van verslaving; wat er gebeurt/is gebeurd tussen jullie. Hoe kan je weer in verbinding komen/blijven met jezelf (en de ander)? Je leert om vanuit veerkracht, acceptatie en veiligheid in je kracht te gaan staan en om weer op jezelf te vertrouwen. Deze thema’s zijn (juist) ook heel erg relevant als je inmiddels uit de relatie bent, of als je partner in herstel is.

Speciale workshop voor partners

📅  Datum: Za. 13 april 2024 • 10.00 tot 16.00
☕  Inclusief:  lunch, koffie en thee
📍  Locatie: Amsterdam

Na aanmelding ontvang je alle informatie en het adres.

Advies: Deze workshop is een verdieping op onze andere workshops. Wij raden je aan deze eerst te volgen.

Bekijk hier al onze workshops

Agenda

Zaterdag 13 april 2024
Van 10.00 uur tot 16.00 uur
Amsterdam

Scroll naar boven