Codependentie

Een speciale webinar van Claudia Krumme over codependentie.

Codependent ben je als je jouw eigenwaarde, stemming of gevoel afhankelijk is van de status van een ander. Als het met jouw dierbare met verslaving goed gaat, gaat het met jou goed. Als het slecht gaat met jouw dierbare, dan gaat het ook slecht met jou.

Meld je aan voor deze extra online webinar op: zondag 30 oktober om 11:00

De workshop is helaas al vol.

Artikelnummer: ws-Codependentie Categorie:

Omschrijving

Als je te maken hebt met een verslaving in jouw gezin/familie dan kan het zijn dat je langzamerhand mede afhankelijk wordt van deze persoon en zijn/haar verslaving. Je wordt afhankelijk van de status van de ander. Gaat het met jouw dierbare goed, dan gaat het met jou goed. Gaat het slecht met jouw dierbare, dan gaat het ook slecht met jou.

Je bent bezig om voor de ander te zorgen en je verkiest andermans behoeften boven die van jezelf. Codependentie is aanpassingsgedrag waarbij je onbewust de wensen en verlangens van de onder boven je eigen behoeften stelt. Je past je aan om op die manier waardering, bevestiging en goedkeuring te krijgen. Hieraan ontleen je jouw eigenwaarde. Op den duur richt dit grote schade aan en gaat het ten koste van jou.

Deze webinar wordt gegeven door Claudia Krumme.

Wie is Claudia Krumme

Claudia is oprichtster en verslavingscounselor van Counseling Center Changes. Zij is auteur van het boek Van leed naar liefde.
 
Haar missie is om zowel vanuit haar ervaringsdeskundigheid als vanuit haar vak als counselor zoveel mogelijk vrouwen maar ook mannen de weg te wijzen naar vrijheid van ongezonde relaties en de daarbij behorende onderliggende problematiek te helen zodat iedereen die dat wil een liefdevolle relatie met zichzelf kan ontwikkelen en daardoor gezonde, vreugdevolle relaties kan aantrekken.

Agenda

Oktober 2022
30-10 Online – 11:00 (zo)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Codependentie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven