Documentaire “Waarom stopt ie niet gewoon?”

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat Stichting Naast actief deelneemt aan de baanbrekende documentaire “Waarom stopt ie niet gewoon?”. Deze documentaire duikt diep in de complexe wereld van drugsverslaving en de uitwerking daarvan op zowel de verslaafden als hun naasten. Tamar, onze ervaren workshopleider, en Clara, onze teamleider, delen hun expertise en persoonlijke ervaringen in diepgaande interviews.

Deze film heeft als missie om het stigma rondom verslaving te verminderen door educatie en het bevorderen van begrip. “In de film deel ik gesprekken met (ervarings)deskundigen en reflecteer ik op mijn eigen leerproces. Ik heb ontdekt dat langdurig drugsgebruik niet alleen een complex probleem is voor de persoon zelf, maar ook ingrijpende gevolgen heeft voor familie en andere naasten,” legt filmmaker Emily May uit.

Filmmaker Emily met een van de personages uit de film.

Doneer vandaag nog!

Wij zien dit ook als een kans om steun te vragen voor dit belangrijke project. Financiële bijdragen zijn essentieel voor het voltooien van deze betekenisvolle documentaire. Jouw donatie zal worden aangewend voor montage, het inhuren van professionals, audiopostproductie, grafische vormgeving en promotie, om ervoor te zorgen dat de documentaire de impact bereikt die het verdient.

Jij kunt helpen een verschil te maken door jouw bijdrage te leveren via hun Donatiepagina. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan onze missie om bewustzijn te vergroten en het gesprek over verslaving te veranderen.

Jouw steun maakt werkelijk een verschil!

Scroll naar boven