Help mijn dierbare is verslaafd te gast bij Elsden de podcast! 🎙

Bij Stichting Naast zijn we dagelijks getuige van de complexiteit en de uitdagingen die verslaving met zich meebrengt, niet alleen voor degenen die direct getroffen zijn, maar ook voor hun naasten. Het is vanuit dit diepe begrip en engagement dat we trots aankondigen dat onze eigen Clara Rus te gast was in de nieuwste aflevering van Elsden de podcast.

In deze aflevering wordt het vaak onbesproken verhaal belicht: de diepgaande invloed van verslaving op familieleden, vrienden en partners. Verslaving schept een wereld van chaos, waar naasten ongewild in worden meegezogen, worstelend met gevoelens van machteloosheid en het verlies van dromen en idealen.

Clara, samen met de hosts Koos en Meino, deelt haar expertise over de uitdagingen waarmee naasten geconfronteerd worden en biedt inzichten in hoe we een bron van steun en licht kunnen zijn in hun leven. De discussie gaat diep in op de nuances van ontkenning, de emotionele rollercoaster van het omgaan met verslaving, en benadrukt het belang van een ondersteunende gemeenschap.

Deze aflevering is een must-listen voor iedereen die de impact van verslaving op naasten beter wil begrijpen en hoe we samen een verschil kunnen maken in hun leven. Wij bij Stichting Naast geloven in de kracht van begrip, ondersteuning, en gemeenschap in de strijd tegen verslaving ❤️

Luister nu naar deze inspirerende aflevering van Elsden de Podcast via deze link: https://www.buzzsprout.com/2202099/14392979

Scroll naar boven