Help mijn dierbare is verslaafd te gast bij SOS de podcast! ❤️

Bij Stichting Naast zetten we ons in om naasten van mensen met een verslaving de steun en hulp te bieden die ze nodig hebben. In onze voortdurende missie om bewustzijn en begrip te verspreiden over de uitdagingen van het leven naast iemand met een verslaving, zijn we verheugd om onze deelname aan een recente aflevering van “SOS – DE PODCAST” te delen.

In de aflevering, spreekt onze eigen hoofdbehandelaar, Clara, over de complexe werkelijkheid waarmee naasten van verslaafden geconfronteerd worden. Clara’s bijdrage aan deze podcast is cruciaal; zij deelt niet alleen haar professionele inzichten over de verslavingszorg maar belicht vooral de emotionele en psychologische impact op naasten.

Deze aflevering is een must-listen voor iedereen die op zoek is naar begrip, steun, en richting in de soms overweldigende reis van het naast iemand staan die worstelt met een verslaving. Clara biedt niet alleen een kijkje in de dagelijkse praktijk van onze stichting maar benadrukt ook het belang van zelfzorg en het vinden van de juiste ondersteuning.

We zijn bijzonder trots op Clara’s deelname aan deze podcast. Het toont onze toewijding om de stem van naasten te versterken en om de dialoog rondom verslaving, zorg, en herstel te bevorderen. Haar expertise en empathie werpen licht op het pad dat velen bewandelen, en bieden hoop en handvatten voor diegenen die zich in deze uitdagende situaties bevinden.

Mis deze informatieve en eye-opening aflevering niet. Beschikbaar op Spotify, biedt het essentiële inzichten en steun voor iedereen die betrokken is bij het leven van een dierbare met een verslaving. Bij Stichting Naast blijven we toegewijd aan het ondersteunen van naasten, en deze podcastaflevering is slechts een van de vele manieren waarop we deze belofte waarmaken.

Luister nu en laat ons weten wat u denkt. Uw feedback en ervaringen zijn van onschatbare waarde in onze voortdurende inzet om een verschil te maken in de levens van naasten van mensen met een verslaving.

Luister nu naar deze inspirerende aflevering van SOS de Podcast via deze link: https://app.springcast.fm/17899/15-clara-rus-projectleider-en-hoofdbehandelaar-bij-stichting-naast

Scroll naar boven